Pizza amb base de coliflor

Cada vegada trobem més opcions per a sopar sa i bo. Et mostrem pas a pas la recepta de la pizza amb base de coliflor. Ja voràs que fàcil i ràpida!

hui mengem

8 gener 2021

Compartix



Dur una vida sana requerix tant que fem exercici com que tinguem uns hàbits de dieta saludables, però això no vol dir que hàgem de renunciar als capritxos que més ens agraden. Tendim a relacionar este tipus de menjar amb dietes estrictes, passar fam o cuinar plats avorrits i amb poc de sabor. Oblida’t d’això! 

La màgia de la gastronomia és la varietat i la versatilitat que ens oferixen els aliments a l’hora de cuinar-los. Sempre és bon moment per a transformar les nostres rutines i convertir els plats que més ens agraden en versions molt més saludables sense que deixen d’estar bons. 

La pizza és un dels plats preferits de menuts i adults per excel·lència; per això, fer-la en casa amb ingredients naturals pot ser una alternativa per a disfrutar d’un desig sense remordiments. Alguna vegada havies pensat que podies fer la massa amb coliflor? Es tracta d’una recepta sense farina; és a dir, sense hidrats de carboni i sense gluten. A més que és una opció excel·lent per a vegans, és molt fàcil de preparar i està deliciosa. Inclús als que no els agrada esta verdura s’hi agenollaran. Pren nota!

Ingredients per a la base de la pizza de coliflor 

1 ou

½ coliflor mitjana

Sal

Orenga al gust


 Elaboració pas a pas de la massa 

1. Trosseja la coliflor amb una picadora o un ratllador de formatge fins que aconseguisques trossos d’una mida semblant a la d’un gra d’arròs.

2. Fica la coliflor picada en el microones al voltant de 8 minuts. Trau-la i, amb l’ajuda d’un drap, intenta llevar-li l’aigua perquè quede tan eixuta com siga possible.

3. Mescla la coliflor, l’ou, la sal i l’orenga en un bol. Remena-ho bé fins que quede una massa manejable.

4. Estén-la en una safata de forn sobre paper vegetal, greixat prèviament amb oli o mantega. Dona-li forma de pizza i fica-la al forn 25 minuts a 200 °C.

5. Una vegada haja passat el temps, afig-li la salsa que vulgues i deixa volar la imaginació per a recrear la teua pizza preferida.