Pollastre amb pinya i salsa barbacoa casolana

 Ingredients per a 4 persones:

1 kg de pollastre trossejat, 200 ml d’oli, 10 g de pebre roig, 100 g de pinya a mitges rodanxes, Sal

Carnes

Compartix

Pollo a la piña con salsa barbacoa casera


INGREDIENTES PER LA SALSA BARBACOA

200 g de pinya

200 g de carlota

- 200 g de ceba

- 100 g d’api

- 4 alls

- 30 ml de quètxup

- 10 g de Maizena

- 500 ml de caldo de pollastre

- 1 cullerada de soja


ELABORACIÓ

1. Condimenta el pollastre amb oli, sal i pebre roig. Deixa-ho reposar 4 hores.

2. Sofrig-lo en una casserola fins que estiga daurat i reserva’l.

3. Afig tots els ingredients de la salsa barbacoa tallats a trossos menuts amb el pollastre i la pinya a mitges rodanxes.

4. Cuina-ho al forn tapat a foc mitjà durant 1 hora.