Pollastre amb pinya i salsa barbacoa casolana
Ingredients per a 4 persones:
1 kg de pollastre trossejat, 200 ml d’oli, 10 g de pebre roig, 100 g de pinya a mitges rodanxes, Sal
Carnes
Compartix
INGREDIENTES PER LA SALSA BARBACOA
- 200 g de pinya
- 200 g de carlota
- 200 g de ceba
- 100 g d’api
- 4 alls
- 30 ml de quètxup
- 10 g de Maizena
- 500 ml de caldo de pollastre
- 1 cullerada de soja
ELABORACIÓ
1. Condimenta el pollastre amb oli, sal i pebre roig. Deixa-ho reposar 4 hores.
2. Sofrig-lo en una casserola fins que estiga daurat i reserva’l.
3. Afig tots els ingredients de la salsa barbacoa tallats a trossos menuts amb el pollastre i la pinya a mitges rodanxes.
4. Cuina-ho al forn tapat a foc mitjà durant 1 hora.