Quiche de pernil i formatge: recepta al teu gust

 La quiche de pernil i formatge és una recepta que accepta centenars de combinacions. La nostra porta formatge, pernil i porros, entre altres ingredients. No te la perdes!

hui mengem

Compartix

Una quiche sempre és bon pla! N’hi ha milers de combinacions possibles, però et recomanem que tastes la de porros i pernil. És una recepta senzilla, pràctica i deliciosa: ideal si tens convidats o per a emportar-te-la a qualsevol lloc.

Ingredients:

  • 1 porro picat
  • 4 ous
  • 400 ml de nata per a cuinar
  • 1 làmina de pasta fullada redona
  • 50 g de mantega
  • 150 g de pernil serrà
  • 100 g formatge emmental ratllat
  • Anou moscada
  • Sal
  • Pebre negre

Elaboració

1. Comencem la quiche de pernil i formatge pel farciment. Posem mantega a calfar en una olla i cuinem el porro trossejat a foc lent fins que s’ablanisca.

2. Mentrestant, encenem el forn a 180 ºC perquè es calfe.

3. Quan el porro estiga a punt, afegim la nata i el pernil tallat a tires a l’olla, ho mesclem tot i ho traiem del foc.

4. Ara, salpebrem la mescla i li afegim l’anou moscada, els ous i el formatge ratllat, i ho remenem bé fins que s’integren tots els aliments.

5. Posem la pasta fullada al fons i pels costats d’un motle redó, estenent-la bé abans d’afegir-li el farciment.

6. Afegim la mescla al motle i coem la quiche durant 25 min a 180 ºC.

7. Quan vegem que la quiche de pernil i formatge està ben daurada la traiem del forn, deixem que es refrede i... ja està, a punt per a menjar!