Recepta de magdalenes amb cireres

Descobrix la nostra recepta de magdalenes. Unes postres casolanes delicioses a les quals hem afegit un toc especial: cireres! No et perdes com es fan pas a pas

hui mengem

Compartix

Si a les magdalenes casolanes de tota la vida els afegim una deliciosa fruita de temporada com les cireres, què tenim? Una combinació molt interessant de fruita i de dolç que vos agradarà a tots.


Ingredients per a 12 magdalenes

  • 24 cireres
  • Motles de paper
  • 200 g de farina
  • 120 g de sucre
  • Ratlladura de llima
  • 100 g de mantega
  • 60 ml de llet sencera
  • 5 g de rent
  • 3 ous
  • Sal

Elaboració:

1.  Comencem rentant les cireres i torcant-les. Després, els llevem el pinyol i les partim en quatre parts.

2. En un bol a part, mesclem el rent i la farina amb un pessic de sal i ho mesclem fins que s’integren tots els ingredients.

3. Afegim la mantega i el sucre a la batedora i ho batrem fins que aconseguim una pasta homogènia.

4. Una vegada tinguem esta pasta, li afegim els ous d’un en un i ho tornem a batre fins que tots els ingredients queden integrats perfectament.

5. Quan tinguem els tres ous batuts, els afegim la ratlladura de la llima i els incorporem, a poc a poc, a la mescla de farina i rent. Ho fem en tres tandes i ho mesclem de nou amb la batedora.

6. Ara és el moment de la llet, que també afegim a poc a poc, en dos tandes i ho batem cada vegada.

7. Col·loquem els motles en la safata del forn per a magdalenes i els afegim la mescla a poc a poc.

8. No hem d’afegir més d’1/3 de la mescla a cada motle perquè no es desborde quan infle.

9. Incorporem a la mescla els trossets de cirera que abans hem tallat i reservat.

10. És el moment de coure les magdalenes amb cirera. Les fiquem al forn precalfat a 180 ºC, almenys durant 20 min, en funció del forn.

11. I ja estan a punt les magdalenes casolanes amb un toc de fruita per a disfrutar-les amb els més menuts.