Recepta de guisat de carxofes 

El guisat de carxofes amb costella de porc és un plat que et sorprendrà. Prepara una recepta amb molt de sabor i contrastos. Comencem a cuinar?

hui mengem

Compartix


INGREDIENTS: 

PAS A PAS:

1. Pela les carxofes i talla-les per la mitat. Deixa-les reposar en un bol amb aigua i llima, d’esta manera no s’oxidaran fins que les cuines!

2. Enfarina les costelles i frig-les en una paella amb oli d’oliva fins que queden ben daurades. 

3. Utilitza el mateix oli en què has fregit les costelles per a fer un sofregit amb la ceba, l’all, el pimentó i la sal. Per acabar, afig el tomaca triturada i cuina-la durant uns minuts juntament amb les verdures.

4. Abaixa el foc, afig les carxofes al sofregit i ofega-les fins que queden ben impregnades. Després, afig les costelles, posa sal i pebre, aboca el vi i deixa que s’evapore un poc. 

5. Afig el caldo a l’olla i cuina el guisat a foc mitjà durant 15 minuts aproximadament. Espai! Remena la barreja de tant en tant perquè no s’apegue. 

6. Emplata-ho i… a disfrutar!