Recepta de rémol amb cava
El rémol amb cava és un plat senzill i deliciós. Amb pocs ingredients frescos, podràs obtindre un resultat sorprenent. Endavant!
hui mengem
Compartix
INGREDIENTS:
- 100 ml de cava
- 1 rémol a filets
- 1 carabasseta verda
- 1 poma roja
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre blanc
- Espàrrecs blancs
- 1 magrana
PAS A PAS:
1. Neteja bé la carabasseta i, amb l’ajuda d’un pelador, talla-la de manera transversal per a crear unes tires fines.
2. Neteja la poma, lleva-li la pell i talla-la a daus menuts.
3. Bull les tires de carabasseta durant 10 segons i, immediatament, passa-les per aigua freda per a tallar la cocció.
4. Calfa oli d’oliva en una olla i sofrig els trossos de poma. Fica la sal i el pebre que consideres que necessite i afig 100 ml de cava. Mantín la mescla al foc durant 3 minuts i, després d’este temps, apaga’l. Una vegada estiguen freds, tritura’ls amb l’ajuda d’una batedora.
5. Sofrig el rémol en una paella amb oli de oliva fins que quede ben cuit.
6. Aboca la salsa de poma i cava al plat, decora amb trossos de poma, espàrrecs blancs i la carabasseta bullida. Posa el rémol sobre estos ingredients, aboca més salsa per damunt i decora-ho amb granets de magrana per a donar-li un toc de color.