Recepta de rémol amb cava 

El rémol amb cava és un plat senzill i deliciós. Amb pocs ingredients frescos, podràs obtindre un resultat sorprenent. Endavant!

hui mengem

Compartix


INGREDIENTS:

PAS A PAS:

1. Neteja bé la carabasseta i, amb l’ajuda d’un pelador, talla-la de manera transversal per a crear unes tires fines. 

2. Neteja la poma, lleva-li la pell i talla-la a daus menuts.

3. Bull les tires de carabasseta durant 10 segons i, immediatament, passa-les per aigua freda per a tallar la cocció.

4.  Calfa oli d’oliva en una olla i sofrig els trossos de poma. Fica la sal i el pebre que consideres que necessite i afig 100 ml de cava. Mantín la mescla al foc durant 3 minuts i, després d’este temps, apaga’l. Una vegada estiguen freds, tritura’ls amb l’ajuda d’una batedora.

5. Sofrig el rémol en una paella amb oli de oliva fins que quede ben cuit.

6. Aboca la salsa de poma i cava al plat, decora amb trossos de poma, espàrrecs blancs i la carabasseta bullida. Posa el rémol sobre estos ingredients, aboca més salsa per damunt i decora-ho amb granets de magrana per a donar-li un toc de color.