Rotllos de pernil i formatge: recepta fàcil

Els rotllets de pernil i formatge són una recepta senzilla i deliciosa. Afig-los pesto, albergina i...voilà! Un plat original a punt per a disfrutar entre tots.

hui mengem

Compartix

Al pernil salat, a més de pa amb tomaca, li van molt bé les verdures i el formatge. Ho podràs comprovar amb estes dos receptes de rotllets de pernil farcits i amb molt de sabor. En una, combinem el pernil amb pit de pollastre, espinacs i formatge i, en l’altra, amb albergina, brull i salsa de pesto. Tot això ho posem al forn perquè el pernil quede cruixent. Dos receptes molt enrotllades que pots preparar alhora i amb les quals sorprendràs a tots.


Rotllets de pernil, formatge, pollastre i espinacs:

Ingredients per a 4 rotllets:

  • 4 tallades de pernil salat
  • 4 filets fins de pit de pollastre
  • 3 cullerades de formatge d’untar
  • 100 g d’espinacs
  • 1 pessic de sal
  • Pebre negre 
  • Oli d’oliva verge extra

Preparació dels rotllets de pernil, formatge, pollastre i espinacs:

1. Sofrig els espinacs en una paella antiadherent amb un poc d’oli d’oliva verge extra.

2. Quan ja estiguen blanes, afig el formatge d’untar, mescla-ho bé i rectifica-ho de sal.

3. Ara anem amb els rotllets: posa una tallada de pernil salat, afig-li damunt el pit de pollastre i incorpora la mescla de formatge i espinacs. Enrotlla-ho tot i repetix el procediment amb la resta de pernil i de pit de pollastre. 

4. Col·loca els 4 rotllets en una safata de forn, afig-los un poc d’oli d’oliva verge extra i posa pebre negre per damunt. 

5. Cuina-ho 10 minuts al forn a 200 °C i... a punt per a menjar! Un sopar senzill i ràpid. 


Rotllets de pernil, formatge, albergina i pesto:

Ingredients per a 6 rotllets:

  • 6 tallades de pernil salat
  • 1 albergina
  • 4 cullerades de brull
  • 1 cullerada de parmesà en escates
  • 1 cullerada de salsa de pesto
  • 1 pessic de sal
  • Oli d’oliva verge extra 

Preparació dels rotllets de pernil, formatge, albergina i pesto:

1. Talla l’albergina a la llarga en rodanxes fines i posa-les en aigua amb sal durant 10 minuts perquè no amarguen

2. Mentrestant, mescla en un bol el brull amb el parmesà i el pesto fins a crear una pasta homogènia. Reserva-la.

3. Escorre l’albergina i daura-la en una paella amb un poc d’oli pels dos costats.

4. Posa una tallada de pernil i damunt d’esta una rodanxa d’albergina i una cullerada del farcit de formatge i pesto.

5. Enrotlla-ho i distribuïx els rotllets en una safata de forn. Afig-los un poc d’oli d’oliva verge extra i cuina’ls 7 minuts al forn a 220 °C.

6. Trau-los del forn i gaudix d’este fantàstic mos!