Salmó amb bròcoli: una recepta saludable
El salmó amb bròcoli és una recepta completa nutricionalment parlant i molt saborosa. Quedarà deliciosa amb salsa de soja i el toc just d’espècies.

hui mengem
Compartix

És un plat exquisit, nutricionalment molt complet i estarà a punt en vint minuts. Esta recepta és una combinació perfecta d’ingredients, amb una elaboració molt senzilla i el toc just d’espècies per a donar-li un toc oriental a esta joia gastronòmica. El salmó quedarà sucós, el bròcoli supersaborós i tu quedaràs molt bé amb els teus convidats.
INGREDIENTS:
- 4 lloms de salmó
- 100 ml de salsa de soja
- 100 ml d’aigua
- 1 cullerada d’oli de sèsam
- 1 cullerada de gingebre en pols
- 1 all
- 1 cullerada de maizena
- 400 g de bròcoli
- Oli d’oliva verge extra
- 1 cullerada de llavors de sèsam
PREPARACIÓ:
1. Posa la salsa de soja en un bol i afig-li l’aigua, la cullerada d’oli de sèsam, el gingebre en pols, l’all picat i la maizena. Bat-ho bé fins que la mescla quede homogènia.
2. Talla el bròcoli en ramells i reserva’ls.
3. En una paella antiadherent molt calenta, afig una cullerada d’oli d’oliva verge extra i frig els lloms de salmó, 3 minuts per cada costat com a molt. Reserva’ls.
4. En la mateixa paella, salta el bròcoli. Quan estiga a punt, afig-li els lloms de salmó i la salsa que has mesclat abans.
5. Cuina-ho tot durant 2 minuts a foc mig/fort.
6. Servix un llom de salmó en cada plat i acompanya’l amb el bròcoli i una cullerada de la salsa reduïda.