Recepta de tiramisú de maduixa

El tiramisú de maduixa són unes postres de textura suau molt fàcils de preparar. No et perdes la nostra recepta! Prepara els ingredients i a cuinar

hui mengem

Compartix

Ingredients:

Per al suc de maduixes

  • 100 g de maduixots
  • 250 ml d'aigua
  • 30 g de sucre

Per a la mescla

  • 1 sobre de gelatina neutra en pols
  • 400 ml de nata per a muntar 
  • 100 g de sucre
  • 500 g de mascarpone

Per al muntatge del tiramisú

  • 500 g de maduixots
  • 12 melindros

Elaboració:

1. Primer elaborem un suc de maduixot per a banyar els melindros. Posem 250 ml d’aigua en un got batedor, hi afegim 100 g de maduixots tallats a trossos i 30 g de sucre i ho triturem fins a aconseguir una mescla homogènia. Ho reservem.

2.  Posem en un bol xicotet el sobre de gelatina neutra en pols i hi afegim una miqueta de nata per a muntar. Dissolem bé la gelatina en la nata i la reservem. 

3. Afegim a un bol gran i, si pot ser, metàl·lic 300 ml de nata per a muntar. Per a obtindre un millor resultat t’aconsellem que la nata estiga molt freda, la podem posar una estona abans en el congelador perquè es munte millor. 

4.  Muntem la nata i anem afegint els 100 grams de sucre a poc a poc a la mescla.

5. Quan la nata estiga muntada, hi afegim el mascarpone i la mescla de nata amb gelatina que hem fet abans. Ho remenem bé perquè tot es mescle i ho reservem.

6.  A continuació, netegem els maduixots i els tallem en rodanxes per a començar a muntar el nostre tiramisú de maduixes.

7.  El primer que hem de fer és banyar els melindros en el suc de maduixes que hem fet abans. A continuació, anirem posant-los de forma ordenada en una font.

8. Després hi afegim una capa de la mescla de nata muntada i mascarpone.

9. Disposem per damunt trossos dels maduixots que hem tallat i repetim l’operació: capa de melindros banyats i crema de nata i mascarpone. 

10. Acabem el nostre tiramisú de maduixes amb una capa de la crema de nata i mascarpone. 

11. Adornem la superfície del nostre tiramisú amb mitats de maduixot tallades en vertical i unes fulles de menta per damunt.