Trucs de bellesa per a dones de més de 50 anys 

No et perdes els millors consells de bellesa per a dones de més de 50 anys! Maquillatge, rutina facial, skincare, cura i hidratació de la pell...

SALUT I BELLESA

Compartix


Les cures de la pell a partir dels 50 anys tenen dos objectius: mantindre un aspecte fresc i saludable i oferir lluminositat al rostre. Incorpora estes cures facials a la rutina per a pells madures i cuida’t.

Rutina facial per a pells madures: prepara’t la pell abans del maquillatge

 • Hidratació essencial: per a mantindre una pell radiant a qualsevol edat és crucial una hidratació adequada. Opta per cremes hidratants riques en ingredients nutritius com àcid hialurònic, vitamines i antioxidants. Aplica-te-les dos vegades al dia i no t’oblides d’incloure el protector solar.
 • Exfoliació suau: l’exfoliació regular ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la pell i estimula la renovació cel·lular. Tria exfoliants suaus i evita productes abrasius que puguen irritar la pell. Dedica una cura especial al coll i a l’escot per a mantindre una aparença uniforme.
 • Cura específica: valora la incorporació de cremes específiques contra els signes de l’edat. Busca productes amb ingredients com retinol, pèptids o vitamina C, que ajuden a estimular la producció de col·lagen i a combatre els signes de l’envelliment.
 • Cura nutritiva: amb el pas del temps, el cabell pot tornar-se més fràgil i propens a fer-se malbé. Utilitza xampús i condicionadors nutritius, específicament formulats per a cabells madurs.
 • Estil afavoridor: experimenta amb talls de cabell i pentinats. Incorpora tons càlids i reflexos subtils per a donar dimensió i lluminositat als cabells. Troba l’estil que s’adapte més bé al teu tipus de cabell i a la forma del rostre.Idees de maquillatge per a pells madures

 1. Preparació: abans d’aplicar el maquillatge, neteja i hidrata. Usa una crema hidratant nutritiva i una prebase per a suavitzar les línies fines i crear una base uniforme per al maquillatge.
 2. Base de maquillatge lleugera: evita les bases molt denses que puguen accentuar les arrugues i línies d’expressió. Aplica-la amb una brotxa o una esponja i difumina-la suaument per a obtindre un acabat uniforme.
 3. Corrector i il·luminador: un corrector de to adequat dissimularà les ulleres i les taques. Aplica’l amb els dits o amb un pinzell menut i difumina. Les zones estratègiques que cal il·luminar són l’arc de les celles, l’os dels pòmuls i l’arc de Cupido.
 4. Ombres d’ulls suaus: tons neutres per a donar profunditat als ulls sense accentuar les arrugues. Els marrons, beixos i rosats són opcions excel·lents. Aplica una ombra més clara en tota la parpella mòbil i difumina-la cap al plec i una de més fosca en l’extrem exterior per a donar-li definició.
 5. Delineat d’ulls delicat: delineador en tons foscos per a traçar una línia fina al llarg de les pestanyes superiors. Evita els delineats grossos o excessivament dramàtics, ja que poden fer que els ulls es vegen més menuts.
 6. Pestanyes voluminoses: tria una màscara que no siga massa pesada i opta per aplicar diverses capes lleugeres en comptes d’una sola capa espessa. Evitarà que les pestanyes s’agrupen i els donarà una aparença més natural.
 7. Llavis hidratats i definits: opta per labials hidratants amb tons que complementen el teu to de pell i un acabat cremós o setinat. Per a evitar que el labial s’esvare, delinea’l amb un perfilador del mateix to abans d’aplicar el color.
 8. Rubor subtil: els tons suaus i naturals donaran vida a les galtes. Aplica’l suaument en les galtes i difumina’l cap a les temples. T’ajudarà a donar un aspecte juvenil i saludable al rostre.