Verdures saltades amb pollastre de corral marinat i salsa de formatge amb ametles

El plat de verdures saltades amb pollastre és senzill de preparar. A base d'ingredients saludables, podràs disfrutar d'una rica recepta baixa en calories.

hui mengem

Compartix


INGREDIENTS (per a 4 persones):

ELABORACIÓ PAS A PAS:

1. Renta totes les verdures i talla-les segons el teu criteri… o com més vos agrade a casa!

2. Marina el pollastre amb llima perquè agafe sabor. Per a fer-ho, talla els pits a tires i fica’ls en un bol amb pebre, celiandre i el suc de llima. Reserva el pollastre fins que siga necessari.

3. Salta les verdures en una paella amb oli d’oliva verge extra. És important que cuines cada verdura per separat. Compte! Si vols que les verdures es facen més ràpid, pots posar-li un raig d’aigua.

4. Una vegada has saltat totes les verdures, afig un bon raig d’oli d’oliva al pollastre.

5. Mentrestant, elabora la salsa de formatge. Per a fer-ho, en un bol afig el formatge fresc, el iogurt natural, les fulles de celiandre, el suc de llima i un poc de pebre. Mescla tots els ingredients fins a aconseguir una salsa espessa.

6. Torra les ametles en la paella sense que es dauren massa i pica-les en un morter.

7. Salta el pollastre marinat en una paella amb oli d’oliva i afig-li les verdures perquè s’acaben de cuinar conjuntament.

8. Emplata el pollastre juntament amb les verdures i aboca la salsa de formatge per damunt. Posa les ametles triturades per damunt i afig un poc d’oli d’oliva.