Com s’elimina el borrissol facial

Descobrix diferents trucs per a eliminar el borrissol facial i aquells productes que t’ajudaran a suprimir de forma definitiva la vellositat del rostre

SALUT I BELLESA

18 octubre 2018

Compartix

Per qüestions d’estètica, és normal voler eliminar el borrissol facial. Quan es fa este procediment de bellesa cal prestar molta atenció per a no danyar la pell, ja que la dermis del rostre és especialment sensible i delicada. Hi ha molts mètodes per a la depilació femenina de la cara, i alguns són més adequats per a un tipus de pell que uns altres. Si tens dubtes sobre quin és el més apropiat i tems que et pot danyar la pell, consulta sempre un dermatòleg.

Crema depilatòria facial: el teu principal aliat

A diferència d’altres mètodes, les cremes depilatòries no arranquen el pèl d’arrel, sinó que tan sols eliminen la part exterior, que està en la superfície de la pell. La crema s’aplica sobre la zona amb una espàtula i es deixa reposar abans d’eliminar-lo. Resulta bastant menys agressiva que les fulles, però els seus efectes són limitats, ja que el borrissol torna a aparéixer al cap d’un temps. Després d’utilitzar la crema depilatòria, cal hidratar i calmar la pell amb un gel específic. No utilitzes este mètode si has de prendre el sol.

Cera, un clàssic

Per a eliminar el borrissol des de l’arrel la cera ésl’opció més clàssica, perquè, a més, impedix que el borrissol aparegaràpidament. En els contres d’este sistema hi ha el fet que la pell de la caraés molt delicada i les pells sensibles o atòpiques es poden vore afectades. Lacera calenta és la més nociva per a la dermis, però per sort hi ha altressolucions més amables, com la cera freda en bandes xicotetes, que tenen una midaadequada per al rostre. Un altre dels desavantatges de la cera és que podendeixar els porus un poc oberts, però això se soluciona seguint els tractamentsfacials adequats. Després, és molt important no exposarel rostre al sol ni utilitzar maquillatges irritants. Recorda aplicar una cremacalmant després de la depilació. 

Pinces, per als detalls

Si només cal eliminar unspèls solts, les pinces depilatòries són una gran solució, però exigix dedicar tempsal procés i bon ull. Les pinces són adequades en combinació amb altres mètodes,com la crema depilatòria. Unes pinces de qualitat són essencials, així com unespill d’augment. Ves amb compte quan t’arranques els pèls, ja que si pessiguesla pell podràs fer-te mal i deixar marques roges i ferides xicotetes. 

Consells per a depilar-se la cara

Com en molts altres tractaments de bellesa facial, és essencial tindre la pell neta i seca abans de començar. Un dels consells més freqüents és recomanar l’exfoliació uns cinc dies abans de la depilació, però compte amb els exfoliants agressius, ja que poden irritar la pell. Si perceps alguna zona seca, irritada o amb ferides i arraps, no et depiles en eixa zona. Després de la depilació, és quasi obligatori calmar la pell utilitzant productes hidratants sense alcohol o perfum. L’aliat més natural és el refrescant àloe vera.