Disfrutar d'un Nadal lleuger és possible

El nadal és sinònim d'excés i menjars calòriques. Pocs poden resistir-se a eixos plats tradicionals que omplin les taules familiars durant estes dates. Però és possible menjar sense passar-te?

hui mengem

Compartix

Et proposem un menú amb receptes lleugeres per a nadal.

La típica olor de Nadal sol vindre acompanyada, quasi sempre, de receptes delicioses i calòriques. Titot, capó, corder, porquet, besuc, llagostins… estos i uns altres aliments s’han fet “indispensables” a la taula de Nadal. Per no parlar dels dolços: torró bla, dur i en totes les seues varietats, dàtils, massapans, confits i altres delícies que fan difícil resistir-se. Però, per què no acompanyem els plats amb verdures de temporada, sopes lleugeres o guarnicions que ajuden a aprimar el menú, o combinar postres dolces amb fruita?

Tot és qüestió d’intentar-ho. A l’hora de fer les nostres receptes casolanes, és important pensar en els aliments per al farciment, en la guarnició dels plats principals, en els adorns de les postres, etc. Si dediquem un minut a pensar com podríem substituir-ne alguns, de segur que les receptes disminuiran una miqueta la seua aportació calòrica.

Enguany, a disfrutar dels menjars de nadal sense passar-te ni gota!  

En definitiva, si preparem els nostres plats vistosos i amb gust, el que sembla impossible pot arribar a ocórrer. Així que, si t’han recomanat cuidar la dieta o simplement este Nadal no vols “barallar-te” amb la bàscula, anota estes tres receptes que et donem a continuació i podràs dir, amb el cap ben alt, que enguany has gaudit amb els menjars de Nadal sense passar-te ni gota!