Ensalada tèbia de creïlla, espàrrecs i vinagreta d’alvocat
Segueix els passos del vídeo i prepara aquesta recepta de la deliciosa ensalada tèbia de creïlles amb espàrrecs bladers i vinagreta d'alvocat.
hui mengem
Compartix
Amb aquesta recepta volem ajudar-te a aprofitar al màxim les propietats dels espàrrecs. Sabies que són diürètics? Estimulen la producció d'orina i l'eliminació dels productes de deixalla del nostre organisme, aquesta és només una de les seues propietats, però tenen moltes més.
Ingredients
- 1 llima
- Brots d'alfals
- Canonges
- Advocat
- 40 g de creïlles al vapor
- Un manoll d'espàrrecs silvestres
- 100 ml de vinagre de Xerés
- Oli d'oliva
- Sal y pebre
Recepta pas a pas:
1. Renta les creïlles i cou-les en el microones.
2. Una vegada cuites, talla-les per la mitat i incorpora-les a la safata del forn juntament amb els espàrrecs silvestres. Adoba’ls amb oli i sal i introduïx-los al forn 15 minuts a 200 °C.
3. Per a fer la vinagreta, primer trosseja l’alvocat i esclafa’l fins que quede com una pasta. Després, afig-li el suc de mitja llima, 100 ml de vinagre de xerés, sal i oli.
4. Emplata l’ensalada: incorpora-li els canonges, els espàrrecs, les creïlles, adoba-la per damunt amb la vinagreta d’alvocat i decora-la amb brots d’alfals. Deliciosa!