Ensalada tèbia de creïlla, espàrrecs i vinagreta d’alvocat 

Segueix els passos del vídeo i prepara aquesta recepta de la deliciosa ensalada tèbia de creïlles amb espàrrecs bladers i vinagreta d'alvocat.

hui mengem

Compartix

Amb aquesta recepta volem ajudar-te a aprofitar al màxim les propietats dels espàrrecs. Sabies que són diürètics? Estimulen la producció d'orina i l'eliminació dels productes de deixalla del nostre organisme, aquesta és només una de les seues propietats, però tenen moltes més.

Ingredients 

1 llima

Brots d'alfals
Canonges
Advocat
40 g de creïlles al vapor
Un manoll d'espàrrecs silvestres
100 ml de vinagre de Xerés
Oli d'oliva 

Sal y pebre 

Recepta pas a pas:

1.  Renta les creïlles i cou-les en el microones.
2.  Una vegada cuites, talla-les per la mitat i incorpora-les a la safata del forn juntament amb els espàrrecs silvestres. Adoba’ls amb oli i sal i introduïx-los al forn 15 minuts a 200 °C.
3. Per a fer la vinagreta, primer trosseja l’alvocat i esclafa’l fins que quede com una pasta. Després, afig-li el suc de mitja llima, 100 ml de vinagre de xerés, sal i oli.
4. Emplata l’ensalada: incorpora-li els canonges, els espàrrecs, les creïlles, adoba-la per damunt amb la vinagreta d’alvocat i decora-la amb brots d’alfals. Deliciosa!