Tricolor de pimentons amb quinoa 

Seguix els passos del vídeo per a fer esta recepta saludable de pimentons tricolor farcits de quinoa, xampinyons i formatge feta. Deliciosa!

hui mengem

Compartix

Ingredients 

3 pimentons tricolor
Romer
150 g de quinoa
100 g de formatge feta
1 safata de xampinyons
Oli d'oliva
Sal y pebre
1 all

Recepta pas a pas

1.  Precalfa el forn a 180 °C.
2.  Talla els pimentons per la mitat.
3. Posa’ls en una font per a forn, adoba’ls amb oli i afig-los sal i pebre.
4. Introduïx-los al forn 20 minuts a 200 °C.
5. Bull la quinoa durant 10 minuts i, una vegada cuita, lleva-la del foc i deixa-la en repòs 5 minuts en l’aigua.

6. Mentrestant, talla l’all i ofega’l en una paella amb oli calent juntament amb els xampinyons i el romer. Una vegada cuinats, afig-los la quinoa i remena-ho bé. 

7. Farcix els pimentons amb la quinoa i els xampinyons, escampa el formatge feta per damunt… i a disfrutar-los!



Descobrix més sobre els pimentons ací.