Tricolor de pimentons amb quinoa
Seguix els passos del vídeo per a fer esta recepta saludable de pimentons tricolor farcits de quinoa, xampinyons i formatge feta. Deliciosa!

hui mengem
Compartix

Ingredients
- 3 pimentons tricolor
- Romer
- 150 g de quinoa
- 100 g de formatge feta
- 1 safata de xampinyons
- Oli d'oliva
- Sal y pebre
- 1 all
Recepta pas a pas
1. Precalfa el forn a 180 °C.
2. Talla els pimentons per la mitat.
3. Posa’ls en una font per a forn, adoba’ls amb oli i afig-los sal i pebre.
4. Introduïx-los al forn 20 minuts a 200 °C.
5. Bull la quinoa durant 10 minuts i, una vegada cuita, lleva-la del foc i deixa-la en repòs 5 minuts en l’aigua.
6. Mentrestant, talla l’all i ofega’l en una paella amb oli calent juntament amb els xampinyons i el romer. Una vegada cuinats, afig-los la quinoa i remena-ho bé.
7. Farcix els pimentons amb la quinoa i els xampinyons, escampa el formatge feta per damunt… i a disfrutar-los!
Descobrix més sobre els pimentons ací.