Propietats del gerd 

El gerd és una fruita amb grans propietats beneficioses per a la salut. Les coneixes? Hui t’expliquem més coses sobre esta fruita roja. No t’ho perdes!

els frescos

Compartix
Els gerds són el caramel natural més saludable que pots trobar. La seua acidesa, la frescor i la suculència el convertixen en l’snack preferit de molta gent. A més, és un aliment molt versàtil amb què podem crear postres, usar-los en salses, ensalades…

La millor manera de consumir un gerd és acabat de collir, ja que és molt perible i els fongs tendixen a proliferar-hi.

Associem esta fruita amb el roig, però la veritat és que en podem trobar de diferents colors: grocs, negres, ataronjats i, fins i tot, blancs. Entre les propietats del gerd roig, per exemple, destaca que són rics en vitamina C i fibra, i són font d’àcid fòlic i manganés.

Estos aliments pertanyen a la família de les fruites roges; per tant, entre els beneficis que tenen, també s’inclou que són antioxidants nats.

 El gerd té propietats i beneficis que t’expliquem tot seguit.


 Beneficis de menjar gerds

Vitamina C. Els aliments rics en esta substància, com és el cas dels gerds, protegixen les nostres cèl·lules del dany oxidatiu i ens ajuden a disminuir el cansament i la fatiga. A més, la vitamina C millora l’absorció del ferro.

Fibra. L’aportació en fibra ajuda a millorar el trànsit intestinal.

Àcid fòlic. Essencial durant l’embaràs, ja que contribuïx al creixement dels teixits materns i a la formació de cèl·lules sanguínies.

Manganés. Important per a mantindre els ossos en condicions normals.