Pastissos per al dia del pare
Prepara un pastís especial per al dia del pare amb què el sorprengues. Et portem idees, ingredients i el pas a pas perquè quede boníssim. Comencem?
hui mengem
Compartix
El Dia del Pare s’acosta i pot ser que a casa encara no sapigueu què regalar-li. Doncs estigueu tranquils, perquè, de regals culinaris en forma de pastís, n’hi ha per a tots els gustos. Així que només heu de dirigir-vos a la cuina per a preparar els millors pastissos per al pare. Un detall fàcil, econòmic i que es pot disfrutar en família. Així tot és més divertit!
Idees de pastissos fàcils per al dia del pare
Et mostrem algunes idees per a passar una estona entretinguda cuinant en família i sorprendre amb unes postres del dia del pare. Enguany regala-li un dolç insuperable!
El pastís de xocolate amb crocant d’ametla pot ser una aposta segura. A més, este pastís és dels més fàcils de preparar i té un sabor increïble, ja que la seua textura cremosa combina de manera insuperable amb la base de galletes i les cruixents ametles que el cobrixen. En canvi, si el pare és un amant de la carlota, no pot faltar la carrot cake de tota la vida, per a celebrar un dia com este. El pastís de carlota és un clàssic de la rebosteria anglosaxona que no falla, ja que la seua suculència conquista totes les persones que el tasten.
Si a casa sou addictes al xocolate, òbviament heu d’apostar pel pastís de tres xocolates, una temptació irresistible en forma de tres capes. I si, per exemple, el que vos abellix és un plaer per als sentits, sens dubte el vostre pastís preferit l’Òpera.
De pastissos per al dia del pare n’hi ha molts, i més enllà de grans elaboracions el que importa este dia és celebrar-ho amb amor i afecte. Però entre tota l’oferta de postres, hem volgut quedar-nos amb una recepta especial: el pastís de formatge en forma de cor.
Ingredients per al pastís de formatge en forma de cor
- 6 de galletes
- 30 grams de mantega
- Melmelada de maduixa per a decorar
- Un motle amb forma de cor
Per al farciment: - 125 grams de nata líquida
- 50 grams de sucre
- 2 fulles de gelatina neutra
- 250 grams de formatge crema
Recepta pas a pas
1. Comencem elaborant-ne la base. Per a fer-ho fonem la mantega en el microones, i a continuació afegim les galletes en el vas d’una picadora i les triturem. Incorporem la mantega fosa a les galletes picades i ho mesclem.
2. Col·loquem els motles de cor sobre paper de plàstic i cobrim la base amb la pasta de galleta que acabem de fer. L’allisem i la pressionem lleugerament amb l’ajuda d’una cullera per a evitar que es moga. Ho fiquem en la nevera uns 20 minuts.
3. Ara fiquem les gelatines en aigua i les deixem hidratar. Mentrestant, posem un casset al foc i hi afegim la nata. La calfem fins que comence a eixir vapor, però sense que arribe a bollir. Hi tirem el sucre i ho remenem. Quan alce el bull, hi incorporem el formatge a poc a poc. Ho remenem amb les varetes fins a obtindre una mescla homogènia. El retirem del foc, escorrem la gelatina i l’afegim al casset.
4. Tornem remenar, posem de nou el casset al foc i el calfem un poquet. No deixem de remenar fins que les gelatines es dissolguen.
5. Traiem els motles del frigorífic i els omplim amb la mescla de formatge crema.
6. Ho deixem reposar aproximadament 6 hores en la nevera.
7. Cobrim la part superior amb melmelada de maduixa i ho desmotlem amb cura.
Li encantarà!